Publicat el 17/03/2015

. L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, acompanyat del primer tinent d’alcalde, Josep Solà, i de representants de l’empresa de manteniment i neteja, va visitar el barri del Barato per comprovar sobre el terreny algunes de les queixes que els veïns i veïnes els hi havien fet arribar.

En el cas del Centre Cívic Lluís Jover, per solucionar el problema que els representa la bateria de contenidors que tenen just davant l’entrada de l’equipament, i al costat del pas de vianants, s’ha pres com a solució traslladar-los a la vorera del davant (costat muntanya) i crear la zona de pas de les persones per darrere, el que significarà l’enderroc del muret existent i la pavimentació de l’espai de terra actual. A la zona on ara estan els contenidors es crearà una zona d’aparcament d’horari limitat.
Una altra de les accions que es van acordar sobre el terreny va ser el canvi d’ubicació de la bateria de contenidors del carrer Manuel Roca, davant la plaça Vicenç Martí, que es col•locaran a la vorera del davant, eliminant l’impacte visual amb tanques de fusta. A l’entrada de la Bressoleta es crearà una zona d’aparcament d’horari limitat, al carrer Jeroni Marsal es trauran les soques dels arbres que havien quedat i al costat del parc infantil de la plaça Carles Trias s’arranjarà la subjecció al terra d’un dels fanals. 
Aquesta visita s’emmarca dins de la iniciativa Fem poble en què l’alcalde, al llarg de la legislatura, ha anat parlant amb els ciutadans i ciutadanes per conèixer de prop els seus suggeriments per millorar el poble. 

Deixa un comentari