Publicat el 03/08/2016

Pel que fa als canvis apunten que amb l’inici de les actuacions al carrer Ignasi Bufalà i Vidal i Barraquer s’ha desviat la línia d’autobús per la Riera de Targa, des del 23 de juliol fins el 27 de juliol, anul·lant provisionalment la parada a Can Pons mentre duren els treballs.

A partir del dissabte 23 de juliol van entrar en funcionament les parades alternatives del Vial de Can Mayans i del Barri del Pi, que s’afegeixen a les existents fins el moment. La resta de parades d’autobús (Oliveras, Mercat de Can Robinat i Can Banús), funcionen amb normalitat.

Un cop finalitzin les actuacions i els carrers Vidal i Barraquer i Ignasi de Bufalà ja s’hagin reconvertit definitivament en un sol sentit de circulació d’entrada al municipi, es recuperarà el funcionament de la parada de Can Pons només per a baixar venint de Barcelona o de Mataró.

D’altra banca, com també indiquen, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt es dona un marge d’un mes (fins al 31 d’agost) per culminar el diàleg amb l’Empresa Casas i acordar, tal i com demana l’AAVV de Can Salvet, una fórmula que permeti als usuaris de l’autobús pujar al vehicle en el moment en què els usuaris que tornen a Vilassar baixen. D’aquesta manera es recuperarà la normalitat en el funcionament de les línies coincidint amb l’inici del nou curs, alhora que es guanyen dues noves parades definitives  al Pi i al Vial de Can Mayans.

Es pot trobar més informació del conjunt del projecte de reordenació de la mobilitat a la part baixa del poble al web municipal http://www.vilassardedalt.cat/

Deixa un comentari