Canvien temporalment els circuits per accedir a les Urgències de l’Hospital Germans Trias de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/08/2011

Els autobusos de les línies B24 i BD0, i els vehicles particulars i taxis, hauran de fer un trajecte alternatiu.
La modificació és conseqüència de l’avanç de les obres per construir els nous espais d’aquest servei, que entraran parcialment en funcionament l’últim trimestre de l’any.
En concret, quedarà alterada la circulació dels autobusos de les línies B24 i BD0, així com la dels vehicles particulars i els taxis que es dirigeixin a la porta d’Urgències.
Pel que fa a la línia B24, passarà de tenir tres parades a l’entorn del Germans Trias a disposar-ne només d’una, que és nova i s’ha ubicat a l’alçada de l’olivera que hi ha a l’entrada del recinte de l’hospital.
Els autobusos d’aquesta línia continuaran accedint al campus de Can Ruti a través de la pujada que passa per davant l’Institut Guttmann. Quant a la línia BD0, que circula habitualment entre el tanatori de Badalona i el campus Can Ruti, modificarà el seu recorregut fent el canvi de direcció a la rotonda dels autobusos.
Els vehicles particulars i els taxis que hagin de dirigir-se a l’entrada del servei d’Urgències, caldrà que ho facin a través de la carretera que passa pel tanatori de Badalona. Així, accediran a Urgències en trajecte de baixada.
Es preveu que aquesta modificació en els circuits, feta per la necessitat de tallar el vial d’Urgències per millorar-ne les instal·lacions i construir-hi una nova marquesina, es mantingui durant uns 7 mesos.

Deixa un comentari