Canvi d’espectacle al Casal l’Aliança de Mataró motivada per lesió de l’artista Marina Moya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2012

Una lesió de Marina Moya, la funambulista de la companyia La Corcoles, obliga a suspendre l’espectacle Gris que havia de fer aquest diumenge al Casal l’Aliança dins el cicle Sortim en Família. El substitueix Passar a millor vida de TeatreAnimal.
Es tracta d’un espectacle multidisciplinari que combina tècniques com el vídeo il.lustració (dibuixos animats), l’humor,  la narració i la música. Original, divertit i per a totes les edats Passar a millor vida  serà la presentació de TeatreAnimal com a companyia instal·lada a Mataró, ja que és resident a l’espai de circ Cronopis.
TeatreAnimal es defineix com a art escènic d´interacció i la formen tres creadors, Kilomba, Judit i Lluís, que es diverteixen amb l´art efímer i la improvització, i que treballen amb d’alguns dels artistes més creatius del panorama català.
Fitxa artística
Intèrprets: Lluís Petit i Judit Ortiz
Música original: Maika Makavski i Xarim Aresté
Direcció: Judit Ortiz
Muntatge: Clara Xuclà
Il·lustració: Kilomba
Animació: Jesus Pedro Pacheco
Podeu veure un fragment 
http://vimeo.com/45544271
Casal Aliança, carrer Bonaire, 35- Mataró.
Venda d´entrades
Preu: 6 €
Punts de venda: A l’oficina Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de 9 del matí a 6 de la tarda i divendres de 9 del matí a 2 del migdia, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle
Organitza: Circulant, circ en moviment
Col·labora: IMAC


 

Deixa un comentari