Cantània 2011: Beceroles - Més de 750 infants pugen a l´escenari del Teatre Monumental | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/05/2011

El proper dissabte 28 de maig a les 6 de la tarda i el diumenge 29 de maig a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda tindran lloc els concerts del projecte Cantània al Teatre Monumental. La cantata d’aquest any es titula Beceroles, i es representarà en 3 concerts protagonitzats per més de 750 nens i nenes d’escoles de primària de Mataró i Argentona.


Aquest projecte és una iniciativa de L’Auditori de Barcelona que des de fa set anys se celebra ininterrompudament a Mataró. Els mestres de les diferents escoles de primària inscrits en el projecte van assistir a  3 sessions de formació, i  durant tot l’any  han estat preparant el concert. Cantània esdevé una vivència musical inoblidable per als alumnes, perquè els dóna l’oportunitat de trepitjar l’escenari d’un teatre acompanyats de músics professionals.


La cantata d´enguany ha estat encarregada al compositor Enric Palomar, amb text de Màrius Serra i direcció musical de Josep Prats i Elisenda Carr asco. Beceroles  és un divertit joc de paraules que  té com a protagonistes l’Alfred i l’Elisabet, dos joves primitius que viuen al bosc i formen part d’una tribu que tragina uns sacs enormes plens d’objectes que els serveixen per fer-se entendre.
Dissabte 28 de maig, a les 6 de la tarda
Diumenge 29 de maig, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda
Entrades: 4,50 euros. A la venda a la taquilla de l´IMAC, al servei de Telentrada de Catalunya Caixa i des d’una hora abans a la taquilla del Teatre Monumental.
Per a més informació: IMAC (c. de Sant Josep, 9. )
937 58 23 61
/
imac@ajmataro.cat / www.mataro.cat

Deixa un comentari