Publicat el 04/06/2020

El consistori lamenta haver de suspendre ambdós esdeveniments i agraeix als veïns i veïnes la seva comprensió

L’Ajuntament de Canet de Mar ha decidit cancel·lar els actes que s’havien de realitzar al municipi durant la nit de dimarts 23 de juny amb motiu de la revetlla de Sant Joan.  Concretament, es tracta del ja tradicional concert que es fa cada any al passeig marítim i de la festa organitzada per l’entitat Amics del Ball a l’envelat de Vil·la Flora.
Des de la regidoria de Festes, també s’ha confirmat que queda anul·lada la Fira d’atraccions que s’havia d’instal·lar al municipi amb motiu de la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau que se celebrarà del 26 al 30 de juny.
L’Ajuntament lamenta haver de prendre aquestes decisions, però des del consistori s’ha decidit prioritzar la salut i el benestar de les veïnes i veïns del municipi.
La regidora de Festes, Assumpta Revoltós afirma que “després de l’esforç que ha fet la població des de l’inici de la crisi, cal que des de l’Ajuntament siguem responsables i tinguem cura de no posar en risc a la població”. Revoltós també adverteix que molts dels actes que hi havia programats per aquest estiu han quedat anul·lats o posposats i que pròximament es farà públic el programa definitiu de la Festa Major 2020.
La regidora demana paciència i comprensió a tota la població i no dubta que “actuant amb solidaritat i responsabilitat superarem amb èxit aquesta situació”.

 

Deixa un comentari