Publicat el 07/12/2021

La campanya “Vine al teu comerç, vine a comprar” pretén donar veu als comerciants i animar a la ciutadania a consumir comerç local i de proximitat de Canet de Mar

 

L’Ajuntament de Canet de Mar s’ha adherit a la campanya de potenciació del comerç local impulsada des del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a través de la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

La campanya “Vine al teu comerç, vine a comprar” té com a objectiu principal reactivar el comerç de proximitat i animar a la ciutadania a redescobrir els centres històrics i comercials dels municipis. A través d’un missatge emotiu i directe, diferents testimonis apel·len al record d’experiències positives per atraure la visita als establiments de proximitat, que tenim al costat de casa, amb l’objectiu final d’incentivar-hi el consum.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme s’anima a les canetenques i canetencs a comprar i consumir als comerços i establiments del municipi. També animem als comerços locals a adherir-se a la campanya, descarregant-se i penjant els cartells que s’adjunten en aquesta notícia.

Material de Campanya:
Fitxer:  Cartells_Comerc1.pdf
Fitxer:  Cartells_comerc2.pdf
Fitxer:  Cartells_Comerc_3.pdf

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

Deixa un comentari