Publicat el 09/08/2017

La pàgina és una de les vies de comunicació digital de què disposa la Regidoria de Joventut, doncs també compta amb perfils a les principals xarxes socials com ara Instagram, Twitter i Facebook.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet ha actualitzat la pàgina web Canet Jove, www.canetjove.cat, per tal que tots els i les joves del municipi puguin accedir a continguts informatius i formatius del seu interès.

Aquesta web, posada en marxa l’any 2013, s’ha actualitzat per tal d’oferir un disseny 100% responsiu i que tots els i les joves de Canet de Mar la puguin consultar des del seu telèfon, quan vulguin i on vulguin. Alhora, l’actualització ha permès introduir una sèrie de novetats tècniques dirigides a millorar l’experiència dels internautes, fent-la més navegable i usable.

La pàgina web Canet Jove és una eina de consulta i comunicació dirigida als i les joves de Canet de Mar on es poden assessorar i informar sobre opcions formatives, propostes d’oci o projectes de mobilitat internacional, a més de consultar o entrar a formar part de la borsa de cangurs i de classes de repàs. La pàgina és una de les vies de comunicació digital de què disposa la Regidoria de Joventut de Canet, doncs també compta amb perfils a les principals xarxes socials com ara Instagram, Twitter i Facebook.

A més a més, durant el curs escolar, els dimarts de 16.30 a 19.30 hores, i de forma presencial, Joventut ofereix un espai de trobada per a joves a La Masoveria.

 

Deixa un comentari