Publicat el 05/01/2022

Aquests dos punts, a Canet de Mar, permetran la càrrega de dos vehicles a la vegada i estaran situats a la Plaça Mercat i a Via Cannetum.

 

Aquest passat mes de desembre, van començar les tasques d’instal·lació dels nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Canet de Mar. Concretament, aquests dos punts estan situats a:
• Via Cannetum
• Plaça Mercat

Per tal d’impulsar el desenvolupament d’una xarxa de recàrrega per aquest tipus de vehicles i amb l’objectiu de posar a l’abast de la ciutadania tots els recursos necessaris per a reduir l’impacte negatiu de les accions del nostre dia a dia en el canvi climàtic, des de l’Àrea de Sostenibilitat s’han instal·lat al nostre municipi dos punts de recàrrega de velocitat semiràpida de 44 kW, compatible amb Mode 3 i dotats de dues sortides amb endolls tipus 2, que permetran la càrrega de dos vehicles al mateix temps.

Una vegada aquest servei estigui en funcionament, aquest serà gratuït per a la ciutadania durant un període de temps. Després passarà a ser de pagament.

Una part del cost de la instal·lació d’aquests punts de recàrrega ha estat subvencionada per l’Institut Català d’Energia (ICAEN).
Actualment, ja ha començat la primera fase d’aquest projecte amb la instal·lació inicial dels aparells de recàrrega. Quan aquesta estigui finalitzada, es procedirà a iniciar la segona i darrera fase del projecte que consistirà a portar l’electricitat fins als punts de recàrrega.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Canet de Mar

Deixa un comentari