Publicat el 03/09/2020

l’Ajuntament ha comunicat que, per prevenció, la presentació prevista pel dimarts 8 de setembre, s’ajorna fins a nou avís

L’autora, l’Editorial Trípode i la Llibreria Index, amb ganes de dinamitzar els contes de l’Eulàlia, informen que, en lloc de la presentació, el dia 8 de setembre, de 18 a 20h, l’autora signarà exemplars, el mateix dia i hora, a la Llibreria Índex de Vilassar de Mar, amb les mesures de seguretat pertinents .

Amb aquest llibre, l’escriptora de Vilassar de Mar, dona a llum la seva primera obra literària, un llibre de contes titulat La insuportable absència del bròquil.
Els relats d’Armengol, «directes, humans i aguts» —tal com els defineix l’escriptora Mònica Miró—, es caracteritzen, sobretot, per una narrativa vívida, transparent i àgil. Uns relats que endinsaran el lector en un seguit de situacions que el faran preguntar-se sobre la importància de les petites coses que el rodegen. D’una forma subtil però contundent, Armengol obre la porta a la reflexió sobre temes quotidians i tan importants com el feminisme i el pes de la dona en la societat, les aparences, l’amor i el desamor o l’absurditat que de vegades dirigeix les nostres vides.
La ironia és un dels plats forts de l’estil d’Armengol. Les alegries, tristeses, enamoraments i maldecaps són explicats d’una manera molt propera, clara i sovint amb un toc d’humor que no deixa indiferent a ningú. Els finals, sempre inesperats i desconcertants, mantenen el lector expectant i decidit a explorar les històries.

Deixa un comentari