Can Xalant presenta l´anuari 2009-2010 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/05/2011

El proper dijous 26 de maig a les 19 h es presentarà a Can Xalant Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró, l´anuari 2009-2010 que recull totes les activitats realitzades a Can Xalant durant aquests dos anys, així com reflexions i debats que s´han generat al voltant d´aquestes activitats.
L´anuari dissenyat per Albert Ibanyez, artista resident a Can Xalant durant el 2006 -2008, forma part d´una línia editorial iniciada pel centre el 2006, que té com a objectiu oferir una visió resumida dels projectes generats en els dos últims anys i difondre la tasca de Can Xalant. L´estructura
L´edició consta de 3 llibres independents caracteritzats pel disseny de la portada, que correspon als tres idiomes de publicació: català, castellà i anglès.
El text d’introducció de l’anuari és a càrrec de Pilar Bonet, historiadora i crítica d´art, professora d´art contemporani a la UB i URL, i també membre del Consell de Direcció de Can Xalant, qui fa una reflexió sobre la llarga llista d´artistes que han passat pel centre, com a artistes amb taller, en residència o bé com a creadors internacionals convidats a dirigir un taller.
L´anuari s´estructura en cinc blocs principals que corresponen a cada un dels programes del centre: laboratori, residència, intercanvis, curatorial i difusió.
Lloc:
Can Xalant
Francesc Layret, 75
08302 Mataró
Tel. 93 741 22 91
http://centre.canxalant.com/

Deixa un comentari