Publicat el 04/04/2021

En aquest auditori de Calella s’hi podràn celebrar conferències, rodes de premsa, formacions; o actuacions teatrals i musicals de petit format, entre altres activitats

L’auditori de Can Saleta satisfà un clam transversal de comptar amb un espai d’última generació per poder-hi celebrar tant diferents activitats com actes institucionals.

Amb capacitat per 152 assistents i totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda, l’auditori de Can Saleta ha estat dissenyat perquè l’equipament tècnic i audiovisual respongui a les necessitats dels diferents tipus d’actes que s’hi celebrin. A més, compta amb un sistema operatiu intel·ligent que engegarà el projector, baixarà la pantalla i habilitarà els micròfons del faristol de manera automàtica.

D’aquesta manera, Can Saleta – que acull les àrees d’Economia Local; Igualtat i Drets Civils; Joventut, Solidaritat i Cooperació; Internacionalització, i l’oficina de l’OMIC es reafirma encara més com un edifici que respon a les necessitats de tothom.
Un espai obert i lluminós on hi  conviuen diferents projectes com l’Espai Jove o l’Sport City Lab; que ja està en funcionament com a espai de coworking i que respon a persones emprenedores que destinen les seves activitats empresarials al món de l’esport i testatge de productes.

Les entitats del municipi podran utilitzar l’auditori i els calellencs podran gaudir d’aquest espai a les activitats obertes a la ciutadania; com qualsevol dels altres equipaments municipals amb les mateixes condicions.

 

 

Deixa un comentari