Publicat el 15/03/2019

Els cursos a Can Martinet van des de la selecció de personal a l’ús de les xarxes socials per a trobar una feina

Des d’aquest 28 de març i fins el proper mes de novembre podem trobar a Can Martinet un total de set propostes formatives que es dirigeixen a persones que es troben en situació d’atur i a empreses. La primera de les cites programades se centrarà a oferir eines per a una selecció de personal eficient. Ja a l’abril, els dies 9 i 11, tindrà lloc un taller al voltant de l’ús dels smartphones en la recerca de feina; els dies 23 i 30 un sobre la preparació per a obtenir el certificat ACTIC i el dia 27 una formació sobre com fer una correcta gestió del treball temporal.

El programa es completarà el 16 d’abril amb una formació al voltant de l’ús de Twitter per a aconseguir una ocupació; mentre que el 22 i el 24 d’octubre es formarà en tècniques per a difondre la marca fent ús de les noves tecnologies i al novembre se celebrarà un curs sobre la transferència de les pròpies competències a noves ocupacions.

Per a més informació i per a realitzar les corresponents inscripcions cal trucar al telèfon o enviar un correu electrònic a ocupacio@cabrerademar.cat

Deixa un comentari