Can Manyé exposa -Taksu of Bali, un ritu compartit-, una particular mirada a la comunitat balinesa de l´artista alellenca Rosa López Calull | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/01/2013

L´exposició s´inaugura aquest divendres 1 de febrer i es pot veure fins al dia 20. Can Manyé comença la temporada amb una suggestiva proposta de l’artista alellenca Rosa López Calull que ens apropa a la vida de l’illa de Bali, fent especial atenció al sentit de pertinença a una comunitat que impera a la cultura balinesa. L’exposició “Taksu of Bali, un ritu compartit”, que es podrà veure de l’1 al 20 de febrer a la sala alellenca, és fruit de l’estada artística de l’autora al Museu ARMA d’Ubud (Bali), l’estiu de 2009 i 2010.
La mostra consta de 24 obres, la major part pictòriques, que recullen la llum i l’atmosfera que embolcalla la vida quotidiana de diferents personatges anònims d’aquesta illa de l’oceà Índic, de la qual l’autora reconeix que va quedar “profundament impressionada” en un primer viatge que va realitzar ara fa 20 anys. L’exposició també inclou tres escultures fetes amb material creades especialment per a aquesta exposició.
El 10 i el 17 de febrer, a les 12h, es farà una visita comentada per l’artista.

Deixa un comentari