Can Manyé ens convida a descobrir l´Alella oculta amb 400 fotografies fetes amb mòbil | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/07/2012

L’exposició s’inaugura el  dimecres 18 de juliol, a les 20h, i es podrà visitar fins al 22 de juliol.


Can Manyé té una suggestiva proposta per aquest mes de juliol: una exposició de fotografies d’Alella realitzades amb dispositius mòbils. La mostra ´Alella Oculta´, coordinada per la comunicadora visual,  Mònica Urrútia, ens anima a redescobrir racons desconeguts del poble a partir d’una mirada creativa que mostra la bellesa més oculta i subtil d’Alella.
La mostra consta de dues parts: una amb fotografies en paper, on s’exposaran les 60 imatges més representatives seleccionades per una comissió d’experts, i una altra que serà on line i on es podran veure totes les imatges que han participat en la convocatòria.
Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració dels alellencs i les alellenques i de la gent que visita el nostre poble que ha volgut compartir les seves imatges de mòbil. La iniciativa promoguda per Can Manyé ha rebut prop de 400 fotografies.


 


Una altra proposta: ´La percepció de l´art´


A la sala fosca de Can Manyé s’ha posat en marxa un experiment de percepció d’art que es desenvoluparà fins al mes de desembre. És un treball de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona inclòs en un projecte de psicologia de l’art a l’entorn de la resposta estètica realitzat a partir d’una instal·lació de l’artista alellenc Tomàs Bel. L’experiment es realitza per parelles, per aquest motiu per participar cal anar acompanyat d’una altra persona. Les persones interessades a participar-hi s’han de posar en contacte amb Can Manyé (93 540 87 23).

Deixa un comentari