Publicat el 04/08/2018

 Cicle de concerts gratuïts que es farà durant quatre divendres d’agost als jardins de Can Caralt a Llavaneres

La tercera edició del festival de música oferirà durant quatre divendres d’agost un concert i una visita comentada al Museu Arxiu.

Velvet Cadles, Wom Quartet, Eduard Canimas i Marc Ferrer Trio són els grups que actuaran a Can Caralt, obert per vacances,  Tots els actes musicals estan organitzats per la regidoria de Cultura i la Comissió de Festes de Sant Andreu de Llavaneres. Els concerts començaran a les 22h i disposaran de servei de bar. Abans, a les 20h, es podrà fer una visita comentada al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres i a la Pinacoteca.

Divendres 10 d’agost: Velvet Cadles
Es tracta d’un quintet vocal barceloní que format per Mamen Salvador (contralt), Miguel Ángel García (primer tenor), Agustí Burriel (segon tenor), Eduard Peregrin (baríton) i Juan Ibáñez (baix). El seu repertori inclou clàssics del doo-wop i composicions pròpies en un show ple de ritme, virtuosisme i bones vibracions. Un concert fàcil de gaudir i difícil d’oblidar.

Divendres 17 d’agost: Wom Quartet
Clara Luna (piano i veu), Laia Fortià (bateria i veu) i Gemma Abrié (contrabaix i veu) són tres representants de la nova generació de músics del panorama català amb un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. El seu estil navega entre el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.

Divendres 24 d’agost: Eduard Canimas
Músic i cantant, Eduard Canimas va començar la seva trajectòria musical als anys vuitanta tocant en bars de Girona amb el seu amic Adrià Puntí, amb qui versionava des de LouReed fins a Pau Riba o David Bowie. Les seves cançons, a mig camí del surrealisme i espiritualitat, es poden situar en les òrbites galàctiques de Jaume Sisa i Pau Riba. Estilísticament basculen entre la cançó d’autor i el rock.

Divendres 31 d’agost: Marc Ferrer Trio
Aquesta formació neix el 2015, quan el pianista Marc Ferrer té la inquietud d’encapçalar un projecte en solitari fent composicions pròpies i clàssics del Blues i el Jazz. Per portar-ho a terme compta amb dos dels millors músics del gènere d’aquest país, com són en Pep Rius al contrabaix i l’Olivier Rocque a la bateria. El resultat és un projecte molt íntim que farà vibrar el públic.

Can Caralt, Carretera de Sant Vicenç, 14- Sant Andreu de Llavaneres

 

Deixa un comentari