Campionat d’Espanya de Trineus amb Gossos sobre Neu que es disputa a a Baqueira Beret | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/03/2012

Aquest cap de setmana, doble jornada amb 60 participants, 26 múixers catalans en carrera
El Pla de Beret serà l´escenari, aquest cap de setmana, d´una nova edició del  Gran Premi Advance, que reunirà als millors representants espanyols d´aquesta modalitat. Entre ells, seran majoria els catalans, amb 26 representants, com els campions en títol Francesc Vallespí, Albert Grados i
Lázaro Martínez.
Prop de 60 participants procedents de diverses comunitats autònomes espanyoles, estan inscrits en alguna de les categories de la competició. La majoria participaran en alguna de les modalitats de trineu, però en l´apartat d’esquijòring cal destacar la presència de Ramon Armengol o alguns dels participants de l´última Pirena: Marta Bosch, Louise Brown, Miguel Ángel Franco o Ivan Puerto.
Aprofitant el magnífic escenari que ofereix l´estació aranesa de Baqueira Beret s´ha dissenyat un exigent circuit, molt tècnic, que quedarà definit per la qualitat de la neu existent en el moment de la celebració del campionat. S´han traçat 12 quilòmetres en el circuit per als tirs llargs.
La competició del dissabte 10, es va celebrarde 10.00h a 12.30h, i el diumenge 11 serà de 9.30h a 12.00h.
La prova es disputa amb la modalitat de contrarellotge, sortint els esportistes amb intervals d´1 o 2 minuts per cobrir un recorregut d´entre 8 i 12 quilòmetres (en funció de la qualitat de la neu i de la llargada del tir).
www.pirena.com

Deixa un comentari