Publicat el 07/11/2022

“Montgat és fabulós, recull la caca del teu gos!” és el nou lema de la campanya, que fa èmfasi en l’obligació de no embrutar els carrers

 

 

 

L’ajuntament ha engegat una nova campanya de sensibilització adreçada a tota la població i especialment als veïns i veïnes del poble propietàries de gossos perquè siguin responsables del seu gos als espais públics, garantint així el compliment de les normes bàsiques de convivència amb el veïnat.

Amb el lema “Montgat és fabulós, recull la caca del teu gos!”, els objectius de la campanya són sensibilitzar a les persones responsables de gossos sobre la necessitat de tenir comportaments cívics respecte a la tinença d’animals de companyia, fomentar hàbits de conducta per millorar la convivència i complir amb les normes bàsiques a la via pública, tal i com reflecteix l’Ordenança de convivència ciutadana.

La campanya de sensibilització fa èmfasi en l’obligació de no embrutar els carrers i que els propietaris dels gossos recullin els excrements de les seves mascotes.

Montgat compta amb diversos parcs públics i zones d’esbarjo on les famílies amb mascotes passen bones estones a l’aire lliure. Els parcs i les zones d’esbarjo per a gossos, juntament amb la platja són els llocs més visitats pels propietaris de gossos, i en aquests espais i en el conjunt del municipi és on cal extremar les mesures i ser conscients de la responsabilitat de mantenir-los nets perquè tothom s’hi pugui sentir còmode i bé.

Podeu veure el vídeo de la campanya clicant aquí

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari