Publicat el 07/04/2020

Badalona Serveis Assistencials (BSA) vol donar les gràcies a totes les mostres de solidaritat rebudes per persones, entitats, institucions i empreses durant la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus SARS-COV-2

L’entorn de BSA ens demostra, un cop més, la col·laboració i compromís amb la salut i benestar dels seus. En nom de tots els professionals que formen BSA volem donar les gràcies a les ja nombroses donacions que suposen una ajuda directa i un símbol de suport per al personal, així com un bon termòmetre de la societat en la que vivim.
Són tantes les mostres de solidaritat, que hem generat el correu electrònic fempinya@bsa.cat per si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per formalitzar les donacions, ja sigui directes, de material sanitari, aliments o altres recursos. Actualment, tenim una major demanda de bates impermeables, barrets i polaines.
Aquest circuit ens permetrà continuar amb el registre de les donacions per fer l’agraïment públic a la vostra col·laboració i fer una distribució més ajustada als 16 centres que formen BSA.

 

Deixa un comentari