Publicat el 15/11/2018

Els Xurripunts tornen als comerços i als establiments de restauració de Sant Vicenç

Del 16 de novembre i fins al 16 de desembre, aconseguiu 10 Xurripunts -de 10 establiments diferents- i els podreu canviar per un regal durant la Fira de Nadal que se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre a l’entorn de la plaça del Poble.

La Regidoria de Comerç torna a apostar per continuar reforçant el comerç local i de proximitat, posant en marxa una nova campanya de promoció i animació comercial, en la qual els Xurripunts -vals bescanviables- tornen als comerços i establiments de restauració de Sant Vicenç.
Del 16 de novembre al 16 de desembre, els comerciants i els restauradors del municipi obsequiaran els seus clients amb un Xurripunt per cada compra o consumició. Les persones que aconsegueixin 10 d’aquests vals, de 10 establiments diferents, els podran canviar per un regal.

El lliurament de l’obsequi es realitzarà a la Fira de Nadal que s’instal·larà al Nucli Antic -a la plaça del Poble i el seu entorn- el dies 15 i 16 de desembre, on s’hi habilitarà una carpa per lliurar-los, fins a esgotar existències.

Com aconseguir el vostre  regal

  • Per cada compra o consumició que realitzeu als comerços, restaurants i bars de Sant Vicenç, rebreu un
  • Cada Xurripuntha d’anar acompanyat del corresponent tiquet de caixa de l’establiment. Així doncs, recordeu guardar els tiquets i grapar-los a cada Xurripunt.
  • Reuniu-ne 10 Xurripunts –han de ser de 10 establiments diferents-.
  • El 15 i 16 de desembre, acosteu-vos a la Fira de Nadal i bescanvieu-los pel regal.Aquesta campanya de dinamització comercial compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.