Publicat el 17/12/2018

La Policia Local de Vilassar de Mar s’adhereix a la campanya “Pels valents”, contra el càncer infantil

La Policia Local de Vilassar de Mar s’ha sumat a la campanya solidària “Pels valents” per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa.
La iniciativa solidària consisteix en regalar escuts de la Policia Local de Vilassar de Mar, personalitzats, amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 €.
Els escuts es poden adquirir a les oficines de la Policia Local, tant a la del polígon industrial (av. del Progrés, 30) com a la que hi ha ubicada a l’Ajuntament. També es podran aconseguir en centres col·laboradors que estaran identificats amb el cartell de la campanya.
Ja són més d’una tercera part dels cossos de Policia Local que hi ha a Catalunya els que s’han implicat activament i, gràcies a les donacions, l’Hospital Sant Joan de Déu ha aconseguit reunir en un any 21 dels 30 milions d’euros que necessita per fer-lo realitat. El nou Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer Center de Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

Deixa un comentari