Publicat el 12/03/2021

La Maite és una de les dones amb discapacitat protagonistes de la campanya “Dones Singulars Dones amb Drets”, posada en marxa per la Fundació el Maresme

La Maite va néixer a Canet, on encara hi viu, primer amb la seva família i més tard a la Llar Els Garrofers, sense deixar les seves arrels i el seu poble i poder tenir a tothom ben a prop, germanes, cunyats, nebots i amics.
Al 1971, amb tant sols tres anys comença la seva relació amb la Fundació. Primer a l’Escola Santa Bernardeta i més tard als serveis d’adults, al centre ocupacional Jaume Isern, on encara és atesa.
Als seus 53 anys la Maite és una persona vital i lluitadora que han fet que malgrat les seves dificultats físiques, transmeti la seva alegria i sigui estimada per totes les persones que l’envolten.
És una dona treballadora, esforçant-se cada dia per seguir endavant malgrat les dificultats que vagin sorgint.
Tot i la seva dificultat de comunicació sempre troba la manera de fer-se entendre  i que les seves paraules ens arribin a tothom.

Explica la seva història amb pictogrames i un comunicador dinàmic. Es pot veure: https://www.youtube.com/watch?v=v9n07Ni4iLk

El seu testimoni s’emmarca dins la campanya de visibilització i sensibilització de dones amb discapacitat Dones Singulars. Dones amb Drets.
Amb aquesta acció, l’Entitat dona protagonisme i veu al propi col·lectiu, mostrant realitats i capacitats diferents, amb menys i més nivells de dependència, amb la finalitat de desestigmatitzar la imatge de les dones amb disCapacitat intel·lectual.

 

Deixa un comentari