Publicat el 28/08/2020

Les persones que informen recorren espais d’oci  i zones costaneres durant els vespres i les nits

Durant el mes d’agost i fins a mitjans de setembre Creu Roja Catalunya duu a terme una campanya de sensibilització per a joves, per a conscienciar-los dels riscos per a la salut que comporta la COVID-19 i de la importància de seguir les recomanacions per evitar contagis.

Creu Roja duu a terme aquesta acció de sensibilització per encàrrec de la Generalitat de Catalunya i a diversos municipis.
Al Masnou s’hi ha destinat un equip de dues persones, amb el suport de voluntariat; fan les intervencions a les zones on hi ha més afluència de joves en el seu temps d’oci, com el passeig Marítim, el port i diversos parcs. L’horari en què interactuen amb els grups de joves va de les 8 del vespre a la una de la matinada, de dimarts a diumenge.
En les converses que mantenen els informadors i informadores amb els i les joves, es fa una incidencia especial sobre les conductes de risc, especialment el fet de no dur correctament col·locada la mascareta. Aquesta campanya de sensibilització es reforça a les xarxes socials, difonent missatges amb l’etiqueta #COVIDSPOILER.

En definitiva, la iniciativa vol reduir el risc de contagi entre joves després que s’hagi percebut un cert relaxament de les mesures per prevenir la COVID—19 durant l’estiu entre aquest col·lectiu. Així doncs, les persones que informen detecten conductes de risc, procuren corregir-les i reparteixen material informatiu i mascaretes protectores.
Font: Ajuntament del Masnou

 

 

Deixa un comentari