Publicat el 22/06/2020

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha preparat una campanya de publicitat i màrqueting centrada en l’àmbit metropolità, Catalunya i Espanya – sud de França

El projecte va presentar-se a la Junta general de l’ens, el passat 10 de juny i s’ha informat als alcaldes de la comarca. “Hem preparat una campanya molt ambiciosa perquè volem donar a conèixer els atractius del Maresme, convidant al turisme a conèixer el territori i totes les seves riqueses i potencials”, assegura el president del Consorci, Joaquim Arnó.
L’objectiu de la campanya, amb el nom ‘De mar i de munt’, és arribar al màxim de possibles turistes i mostrar-los el Maresme, amb els seus municipis de mar i de muntanya i tots els seus recursos i possibilitats, que van des de l’hostaleria i la restauració fins als equipaments, el patrimoni històric i arqueològic, el descobriment del medi natural o les activitats culturals, esportives i lúdiques de tota mena.
“Aquesta campanya comporta unes despeses excepcionals perquè es planteja en uns moments molt particulars en què necessitem més que mai del turisme.I alhora també hi ha més competència per la situació creada per la crisi del coronavirus. Per això demanem aquest suport excepcional dels municipis. Sols no es pot fer, cal que concentrem tots els esforços per aconseguir millors resultats”, explica Arnó.
El president del Consorci també afegeix que “amb aquesta proposta plantegem una inversió en la difusió del territori i la seva singularitat com no s’ha fet mai, per atraure el turisme. I necessitem uns recursos complementaris que ens ajudin a fer-ho amb eficàcia, per poder impulsar així el màxim coneixement de la nostra comarca i que vinguin els visitants, el que anirà en benefici del conjunt”.

Deixa un comentari