Publicat el 25/10/2019

L’Ajuntament de Cabrera de Mar recorda als propietaris l’obligació de tallar aquelles branques o altres elements vegetals que surtin de les finques i envaeixin l’espai públic

La vegetació de les finques privades que envaeix la via pública suposa un problema estètic però, en ocasions, també de seguretat per als vianants. Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’ha iniciat recentment una campanya de recordatori als propietaris de finques en les quals es dona aquesta circumstància, de l’obligació que tenen d’eliminar les branques o qualsevol altre element vegetal quan aquests entren als carrers.

Concretament, informa el consistori, s’ha fet arribar un full a les finques afectades en el qual s’exposa aquesta obligació. Posteriorment, si es constata que no s’ha actuat al respecte es realitzarà un requeriment seguint el que dicta la corresponent ordenança municipal, i si en aquest cas tampoc s’elimina la vegetació, l’Ajuntament actuarà directament passant el corresponent càrrec als propietaris.

Deixa un comentari