Publicat el 14/12/2018

Un any més, l’àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana posa en marxa la campanya anual de seguretat als comerços d’Alella, coincidint amb l’època nadalenca

La mesura, segons informa el consistori, té l’objectiu de prevenir els actes delictius que s’accentuen amb l’increment de l’activitat comercial i l’afluència de gent al carrer. La campanya de seguretat als comerços va començar el passat 12 de desembre,  i està previst que s’allargui fins a després de Reis.

Dins aquesta proposta, els agents de proximitat visiten els comerços per informar els botiguers de tot allò que han de tenir present per evitar robatoris. D’altra banda, s’aprofita la visita per facilitar als comerciants un fullet informatiu amb els consells de seguretat amb mesures preventives per reduir el risc de patir actes delictius, com furts o estafes, i se’ls dona un bolígraf amb el distintiu de l’Ajuntament i de la Policia Local i retoladors detectors de bitllets falsos. A més, a la visita també es posen al dia les dades de contacte i la informació que disposen de cada establiment.

Aquesta tasca informativa, a més, es complementa amb un increment de la presència policial, amb patrulles mixtes a peu formades per un agent de la Policia Local i un altre de Mossos d’Esquadra. Més informació a www.alella.cat/seguretat.

Foto: Ajuntament d’Alella.

 

Deixa un comentari