Publicat el 05/05/2016

Calidad Pascual ha entregat 350 quilos solidaris al Banc d’Aliments amb motiu de la visita del jurat de la final del VI Concurs ‘Cuiner de l’any’ d’Alimentària 2016 a l’estand de la companyia mitjançant una divertida i solidaria acció.
Alguns membres del jurat del certamen format per Martín Berasategui, Santi Elías, Oriol Castro, Joaquín Baeza, Diego Guerrero i José Carlos Fuentes s’han pesat juntament amb Ignacio Garcia-Cano, CEO-Director General Executiu de Calidad Pascual, per decidir els ‘quilos solidaris’ que s’oferien al Banc d’Aliments i que s’han entregat a Roser Brutau i Basté, vicepresidenta del Banc d’Aliments, mitjançant un xec acreditatiu. 
Ignacio Garcia-Cano ha destacat que un dels grans objectius de la companyia és “ser responsables integralment al llarg de tota la nostra cadena de valor per generar benestar a les persones i desenvolupament social ja que està en la nostra identitat i ens ha preocupat des dels nostres inicis”. Per la seva banda, Roser Brutau i Basté ha volgut agrair “el compromís i la col·laboració de Calidad Pascual amb el Banc d’Aliments de Barcelona per ajudar a garantir l’accés a totes les persones a una alimentació suficient, segura i saludable”

Deixa un comentari