Publicat el 07/11/2017

Enguany, s’ha apostat per la visió fresca i innovadora d’una jove promesa de la fotografia de només 17 anys, el mataroní Arcadi Martín

Com ja es tradició, els últims mesos de l’any, la Fundació el Maresme edita un calendari solidari amb l’objectiu de recollir fons per subvencionar nous projectes de l’entitat i, en definitiva, poder millora la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries dels serveis de l’entitat.

Aquest és el quart any consecutiu d’aquesta iniciativa i, enguany, s’ha volgut apostar per la visió fresca i innovadora d’una jove promesa de la fotografia de només 17 anys, Arcadi Martín, que a més a més, és voluntari de les Dissantes.
Un cop més, per a la impressió del calendari s’ha comptat amb la col·laboració de diversos comerços i empreses de la comarca, als quals aprofitem per agrair la seva participació.

Volem compartir cada dia del 2018 amb vosaltres! Us animeu? Podeu adquirir el vostre calendari per un preu de 5€ als diferents departaments de l’entitat i a les oficines de la Plaça dels Bous.

La Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel·lectual és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies. La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu organitzant una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat.

Fundació Maresme, Plaça dels Bous, 5  -Mataró – Tel: 937 90 47 48
fundaciomaresme@fundaciomaresme.cat  /  www.fundaciomaresme.cat

Deixa un comentari