Publicat el 09/09/2017

La qualitat de les propostes pels Pressupostos Participatius demostra la bona musculatura de ciutat, la implicació de la ciutadania i la cohesió social de Calella.

Fins a 21 propostes han presentat els ciutadans de Calella pels Pressupostos Participatius 2017. Les propostes han estat d’àmbits tan diversos com ara medi ambient, urbanisme, esports o turisme i tenen una visió global i de ciutat.

Segons també informa el consistori calellenc, durant el mes de setembre, la comissió tècnica i política s’encarregarà d’avaluar les 21 propostes i determinar la seva viabilitat, en el sentit més ampli. S’espera que totes superin aquest tràmit i passin al següent estadi: la deliberació que en farà el Consell Municipal de Convivència Ciutadana i Participació. En cas que alguna proposta no sigui viable, s’intentarà reconduir per a què ho acabi sent.

En funció de la feina que es derivi d’aquesta comissió es concretarà el dia que es celebrarà el Consell de Convivència Ciutadana i Participació on es presentaran totes les propostes viables i es decidirà quines seran les 5 propostes que sortiran a votació de tota la ciutadania.

El Consell de Participació el formen totes les entitats i gremis de Calella i persones designades per alcaldia, a part d’un representant de cada partit polític i diversos regidors de govern. És un consell molt representatiu ja que hi són presents tots el sectors de la ciutat i els punts de vista són molt diversos.

La votació popular es realitzarà seguint el mateix sistema que els altres anys, de forma presencial en les urnes que es col·locaran en llocs estratègics de la ciutat.

Deixa un comentari