Publicat el 01/12/2016

Els passats divendres 25 i dissabte 26 de novembre va tenir lloc el gran recapte solidari del Banc dels Aliments organitzat per Càritas amb la col·laboració de l’Ajuntament i de supermercats col·laboradors: Mercadona, Bon Preu, Spar, Caprabo (Avda. Turisme), Dia (c. Sant Pere), Dia (c. Sant Jaume) i Consum (c. Sant Josep).

Al Gran Recapte solidari del Banc d’Aliments d’enguany s’han recollit 22.200 Kg d’aliments, 200 Kg més que l’any passat i hi han col·laborat 127 voluntaris. Tot aquest menjar es quedarà a Calella per a seguir ajudant a les 390 famílies que reben suport alimentari a través de Càritas. 

També dissabte 26 de novembre, a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella va tenir lloc la tercera edició del tast de vins solidari “Vi per Vida” en el qual hi van participar prop de 300 persones. Els participants van poder assaborir vins de diferents DO: Alella, Penedès, Catalunya i Empordà, fent un viatge per diferents demarcacions de Catalunya. La presentació de l’acte va anar a càrrec del sommelier Xavi Ayala. Els estudiants dels cicles de grau mitjà i superior d’Hoteleria i Indústries alimentàries de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella van fer l’atenció al públic i van servir els vins.

Els fons recollits a les campanyes de “Vi per Vida” van destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasi, causant del 90% de les morts per càncer i que desenvolupa prop de 50 projectes en aquesta àrea de recerca.

 L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini ha declarat que: “Vull agrair molt especialment la seva col·laboració als voluntaris i participants de les dues cites solidàries d’aquest cap de setmana. Moltes gràcies a tothom, som una gran ciutat i un gran país”.

Deixa un comentari