Publicat el 13/09/2016

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, van signar el passat 6 de setembre a l’Acadèmia del Cinema de Barcelona un conveni que situa Calella com a seu de la comarca del Maresme del Cicle Gaudí.
Posteriorment, el diputat delegat de Cultura a la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, i de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, van fer la presentació oficial del Cicle Gaudí.

Durant l’acte, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va agrair la confiança que l’Acadèmia del Cinema Català ha dipositat en la ciutat de Calella i està contenta de què Calella promogui el cinema català a través de la Sala Mozart: “El Cicle Gaudí certifica la fortalesa i la qualitat de la Sala Mozart i dóna continuïtat a la nostra creença de què és un equipament cultural de primer ordre”.

El Cicle Gaudí 2016 (Circuit estable de cinema català) organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, portarà 5 pel·lícules catalanes a 12 poblacions de la província de Barcelona entre els mesos de setembre  i desembre, amb la voluntat de créixer en programació i en abast territorial en la propera temporada.
Una tardor de cinema de proximitat, amb pel·lícules d´estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana, de consum minoritari a casa nostra.
Un comitè format per distribuïdors i exhibidors ha seleccionat 5 títols de la producció catalana de l’any. Pel·lícules de qualitat, d’estrena molt recent i d’ampli abast de públic com ‘El rei borni’ (15/09), ‘Cerca de tu casa’ (20/10), ‘La propera pell’ (17/11), o ‘100 metros’ (15/12). També es presentarà una pel·lícula per a televisió, ‘Ebre, del bressol a la batalla´.

Deixa un comentari