Publicat el 03/08/2016

Més de 40 jugadors de tennis taula provinents de diferents països europeus (Bèlgica, Grècia, Finlàndia, Escòcia, Anglaterra o Suïssa, entre d’altres) es reuneixen durant dues setmanes a la ciutat de Calella per participar a la 9ª edició del Campus Internacional ZonaTT Butterfly, sota la direcció dels professionals Robert Galdon, Gabriela Feher i Joaquim Mallorquí.

A més de les dues setmanes d’aprenentatge i convivència, el campus inclou el torneig IX Open Internacional ZonaTT de Calella en categories Absoluta, Femenina, Infantil, Veterans, Territorial i No federats, que se celebrarà el cap de setmana del 30 i 31 de juliol.

Segons informa el consistori calellenc, fins a 120 jugadors participaran al torneig, entre d’ells, diversos palistes internacionals. A la tarda del diumenge es disputarà l´innovador IX Triopen de Calella, competició espectacular per eliminatòries directes a 3 punts.

D’altra banda, al campus hi col·laboren com a espàrrings Joan Masip, membre de la selecció espanyola juvenil, Marc Clotet, jugador del CER L’Escala de Superdivisió, Adrià Mallorquí, jugador del Termotur Calella i Alberto Luño, del club francès Argentan. S’ha de ressenyar també la participació del belga Florian Van Acker, esportista paralímpic que és un dels grans favorits en els Jocs Olímpics de Río i que ha triat Calella per preparar els Jocs. 

Deixa un comentari