Publicat el 25/07/2022

L’obra de l’artista Ció Abellí es va descobrir en un acte institucional al vestíbul de l’Hospital presidit per l’alcalde  Marc Buch

 

 

 

 

L’Hospital Sant Jaume de Calella ha acollit aquest diumenge l’acte d’inauguració de l’escultura que l’Ajuntament ha decidit dedicar als professionals de l’àmbit de la salut per la seva feina i actitud durant la pandèmia de la Covid. L’escultura és obra de l’artista gironina Ció Abellí i ara ja forma part del vestíbul del centre sanitari.

L’acte s’ha convertit en un homenatge a tot el personal que treballa en l’àmbit de la salut, sense cap mena de distinció, per la seva feina incansable. L’alcalde, Marc Buch, ha presidit l’acte que ha comptat amb la participació del president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr. Joan Guix, i l’artista escultora, Sra. Ció Abellí.
També hi han assistit tots els membres del govern de Calella; l’alcalde de Pineda, el Sr. Xavier Amor; l’exalcaldessa, Montserrat Candini, així el gerent de la Corporació, el Dr. Lluís Franch i el regidor de Sanitat de Canet, el Sr. Josep M. Masvidal.

Tant l’alcalde com el president de la Corporació han agraït la feina, dedicació i humanitat dels professionals de l’àmbit de la salut en uns moments d’incertesa on la ciutadania necessitava saber-se en bones mans. Els professionals que treballen en l’àmbit de la salut, tots sense distinció, van saber estar a l’alçada de les circumstàncies i fer menys difícil uns moments especialment durs per a
moltes persones.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari