Publicat el 09/02/2019

La ‘Volta’, que es celebrarà del 25 al 31 de març, començarà en l’etapa inicial de Calella, per vuitè any consecutiu inici de la prova

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va recollir la Medalla d’Honor que la Volta Catalunya ha atorgat a la ciutat de Calella degut a la implicació de la localitat amb la cursa ciclista: fins a 18 vegades la ‘Volta’ ha estat present a Calella i els últims 8 anys ha estat l’inici de la Volta Ciclista a Catalunya. L’entrega del reconeixement va ser durant l’acte de presentació de la 99a edició, que va tenir lloc el 30 de gener a la sala d’actes de l’INEFC de Barcelona.

Durant l’acte, el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, va anunciat tots els secrets del recorregut de la 99a edició. La ‘Volta’, que es celebrarà del 25 al 31 de març, començarà amb duresa en l’etapa inicial de Calella, per vuitè any consecutiu inici de la prova.

En aquesta línia, l’alcaldessa va destacar que “El ciclisme va començar a Calella el 1925. Tenim ganes de continuar amb la ‘Volta’ i seguir apostant per l’esport, perquè és una gran oportunitat per a municipis turístics com el nostre”.

Ciclistes com el vigent campió del món i de la “Volta”, Alejandro Valverde, el guanyador de la Vuelta, el britànic Simon Yates, el català Marc Soler, els francesos Romain Bardet, Thibaut Pinot o Warren Barguil, l’italià Fabio Aru, el colombià Rigoberto Urán, els belgues Thomas de Gendt o Remco Evenepoel… entre molts altres, han planificat la Volta Ciclista a Catalunya dins del seu calendari per a la temporada 2019. Tot un cartell de luxe per a la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

I és que la Volta Ciclista a Catalunya manté la seva essència i història, però evoluciona i es mostra al món com un gran espectacle esportiu. Fins a 190 països rebran imatges de televisió de la cursa gràcies a 30 difusors internacionals.

Deixa un comentari