Publicat el 20/11/2023

Aquest dissabte al matí, l’Ajuntament ha revelat els plans per a les Festes de Nadal del 2023, presentant una proposta innovadora que abasta tres pilars essencials: solidaritat, cultura i comerç

 

 

En un acte vibrant a la plaça de l’Església, l’alcalde Marc Buch i el regidor de cultura Josep Grima van compartir els detalls d’aquest Nadal³ [al cub], una iniciativa dissenyada per enriquir la vida social de la ciutat.

Una de les grans novetats és la creació del Campament Reial, que se celebrarà al Parc Dalmau del 2 al 4 de gener. Aquesta proposta promet una experiència màgica amb elements com la carbonera, un túnel de llum natural i una fira d’artesania. A més, els patges reials rebran les cartes i xumets dels nens en una àrea especial, oferint diverses sorpreses per a tots.

Amb l’objectiu de fer que aquesta celebració sigui encara més especial, s’ha creat un nou personatge: l’Estela, la Fada de la Llum. Present tant a les xarxes socials com al Campament Reial, aquest ésser màgic acompanyarà els més petits en la màgia del Nadal.

La cavalcada dels Reis Mags també experimentarà canvis, amb un nou recorregut que començarà al Campament Reial i passarà per llocs emblemàtics com la plaça Catalunya. Una secció silenciosa afavorirà la inclusió de persones neurodiverses, garantint que tothom pugui gaudir d’aquesta tradició.

L’alcalde Marc Buch ha destacat que aquesta aposta nadalenca té com a objectiu dinamitzar la solidaritat i la vida comercial, convertint Calella en un destí atractiu per als visitants durant les Festes de Nadal.

Per acabar, el regidor de cultura, Josep Grima, ha compartit els detalls de la variada programació nadalenca, que inclou una Fira de Nadal als carrers més cèntrics, un esdeveniment especial de Cap d’Any a la plaça de l’Ajuntament, amb música ambient com a preludi de les Campanades seguida de l’actuació d’una orquestra en directe i una oferta cultural diversificada a càrrec d’entitats locals i del sector comercial.

Per a més informació, aviat podreu consultar la programació completa a la web: www.calella.cat. Amb aquesta proposta plena d’emoció, Calella es prepara per viure un Nadal inoblidable.

 

Redacció

Deixa un comentari