Publicat el 08/06/2019

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals ha reconegut la gestió de l’Ajuntament de Calella en l’àmbit esportiu

El passat 4 de juny, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va assistir a la gala de la VII Edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva per recollir el Premi a la Gestió esportiva pública en municipis de menys de 20.000 habitants.

Aquest guardó arriba en l’any que Calella és la primera Capital Catalana de l’Esport i després d’haver estat Capital del Bàsquet Català 2018 i Vila Europea de l’Esport 2016, i haver acollit esdeveniments tant importants com els Special Olympics al 2014, els Jocs Catalans de l’Esport Adaptat al 2016, l’IRONMAN i la Volta Ciclista a Catalunya.

Així mateix, el guardó se suma al que ja va rebre l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, com a millor dirigent institucional de l’Esport 2019. Un guardó atorgat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE), en reconeixement a la seva tasca al capdavant de l’Ajuntament de Calella.

En el seu discurs, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va destacar: “Tenim molts reptes per davant, i el màxim objectiu que tenim els ajuntaments és el de la transformació de la nostra societat en bé d’un progrés. L’esport té dues potes importats: garanteix la cohesió social i l’economia local. En el cas de Calella, un municipi turístic amb dos milions de pernoctacions a l’any, poc a poc, i amb molta humilitat, estem fugint d’un turisme, que no és gens aconsellable, per acostar-nos cap a un turisme esportiu”.

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals té com a finalitat atendre les qüestions relacionades amb el desenvolupament de la tasca del gestor esportius i, amb especial atenció, fomentar la formació i informació en els diferents àmbits i sectors de la gestió esportiva.

Deixa un comentari