Calella per la Independència penja una pancarta de 20 metres al pont de fusta de la N-II | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/09/2012

Calella per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha penjat una pancarta de 20 metres d’amplada i 2,20 metres d’alçada al pont de fusta de la N-II del municipi de Calella associat a l’Associació de Municipis per la Independència, per reivindicar que el poble català està en la lluita per a la defensa dels drets i llibertats de la nostra nació sense estat i així reforçar el missatge expressat en la passada manifestació de l’#11s2012 Catalunya, Nou Estat d’Europa.
La pancarta serà itinerant i es reubicarà segons les necessitats i circumstàncies. Amb el missatge clar d´INDEPENDÈNCIA i amb el text “Catalonia, the next state of Europe” es pretén difondre al turisme la voluntat del nostre poble.
Els impulsors de la iniciativa fan una crida a tots els catalans i catalanes perquè no despengin la seva estelada o senyera del balcó per mostrar així el suport en el camí cap a la independència.
Calella per la Independència forma part de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), constituïda el 10 de març. L’ANC compta amb més de tres-centes assemblees territorials constituïdes. Actualment, l’ANC compta amb més de 7.000 associats.

Deixa un comentari