Calella participa al programa ‘Catalunya, Hola Família’, un cap de setmana especial d’oci, cultura i llegendes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/04/2018

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va assistir el passat 4 d’abril a la presentació del projecte, juntament amb el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono.

Serà els dies 21 i 22 d’abril, quan Calella, juntament amb altres 23 destinacions de la Diputació de Barcelona, aculli un cap de setmana amb activitats lúdiques i culturals per gaudir en família de la cultura, les tradicions i els recursos de Catalunya.

Calella ha programat pel proper dissabte dia 21, a partir de les 10 h, una xocolatada a la plaça Ròmul Bosch i Alsina, i, a continuació, a les 11 h, una festa Holi. A més, el Museu del Turisme acollirà dos tallers de cuina, un dedicat a la cuina japonesa el mateix dissabte a les 17 h, i un altre dedicat a la cuina italiana, el diumenge dia 22 a les 11 h.

A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb aquesta acció, es vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars.

Per aquesta primera edició, el tema escollit ha estat “Llegendes en Família”, amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. Així, l’ésser màgic assignat a Calella és La Llopa, un ésser que es podrà “caçar” a través d’una APP.

Deixa un comentari