Publicat el 16/06/2018

Es tracta del projecte guanyador dels Pressupostos Participatius de Calella 2018

Ja s’han instal·lat a Calella els 13 desfibril·ladors que formen part del projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2018 a diferents espais de la ciutat.

Es tracta de 13 desfibril·ladors semiautomàtics, ells sols s’adapten a les necessitats del pacient, ja que compten amb elèctrodes. Així mateix, compten amb controls i indicadors d’assessorament i instruccions verbals. A més, no necessiten cap punt de connexió elèctrica ni placa fotovoltaica, ja que els aparells van alimentats per bateries.

Els aparells disposen de trucada automàtica a emergències (112) i monitoratge permanent les 24 hores. Això suposa que qualsevol manipulació de l’aparell, sigui per ús convencional o vandalisme, l’empresa instal·ladora rebrà un avís i es posarà en marxa el protocol establert.

Els desfibril·ladors estan situats a l’IES Bisbe Sivilla, a la platja de Garbí, a la Riera Capaspre, a la plaça de l’Ajuntament, a la platja Gran, al Mercat Municipal, al carrer Església (cantonada amb Amadeu i cantonada amb Cervantes), al Camp de Futbol de Mar, a l’aparcament Les Palmeres i la plaça de les Roses. Així mateix, dos dels desfibril·ladors seran mòbils.

 

Deixa un comentari