Publicat el 05/02/2023

Es tracta d’una mesura que s’ha volgut posar en marxa com a conseqüència de la prohibició per part de l’Autoritat de Transport Metrapolità de l’entrada d’aquest tipus de vehicle als transports públics

 

 

L’Ajuntament de Calella, a través de Gestvia, ha habilitat una zona d’estacionament per a patinets elèctrics davant de l’estació de tren. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar resposta a la prohibició, per part de l’ATM, de l’entrada d’aquests vehicles als transports públics.

L’Autoritat de Transport Metrapolità va prendre la decisió de prohibir els patinets elèctrics als transports públics després que un patinet es cremés a l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat. L’Ajuntament de Calella, a través de Gestvia, com a conseqüència, ha volgut oferir una solució pràctica a totes aquelles persones que utilitzen aquests vehicles en el seu dia a dia per a moure’s.

Així doncs, a partir del 2 de febrer, Calella ja compta amb un pàrquing per a patinets elèctrics just davant de la seva estació de Renfe.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari