Publicat el 07/02/2022

Calella garanteix la continuïtat de l’Screamin’ Festival i ultima els detalls per celebrar l’edició 2022

 

 

L’alcalde accidental, Marc Buch, es va reunir amb Carlos Diaz, organitzador del festival, per fer un seguiment i valoració mostrant la voluntat de consolidar l’esdeveniment a la ciutat

 

 

L’Screamin Festival es porta organitzant amb èxit a Calella des del 2012, amb resultats molt satisfactoris des del punt de vista de l’assistència i la seva celebració.

Després que l’any passat la pandèmia acabés amb la il·lusió de tirar-lo endavant, torna aquest festival de característiques especial allunyat d’aquells més massificats que, no obstant això, congrega assistents de més de 20 països diferents.
Aquest esdeveniment s’ha convertit en una referència clàssica dins el circuit mundial de rock & roll dels anys 50 i el rock d’arrels, competint amb trobades anuals de renom com el de Las Vegas o la de Londres.

A la reunió de seguiment i valoració també es va acordar que les dues parts volen seguir treballant en potenciar el festival a Calella, fet que ajudarà a potenciar els principals sectors econòmics de la ciutat, com són el comerç i el turisme.

Degut a la situació actual de la pandèmia i a l’espera de la reobertura de les restriccions, les dues parts es comprometen a seguir portant dues nits de concerts a la Fàbrica Llobet-Guri, i les activitats obertes a la ciutadania durant la segona setmana de juny, amb la possibilitat de portar més activitats com una mostra de vehicles clàssics d’arreu del món, sempre que les restriccions provocades per la Covid ho permetin en el moment de celebració del festival.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari