Publicat el 01/09/2022

El Festrival Ciutat de Calella és com s’anomena el campionat esportiu que tindrà lloc aquest cap de setmana a la ciutat

 

 

L’alcalde, Marc Buch, juntament amb el Club Natació Calella i la Federació Catalana de Triatló han donat a conèixer aquest esdeveniment esportiu que tindrà lloc els dies 3 i 4 de setembre i que inclou un triatló supersprint, la 34a Travessia d’aigües obertes i la segona edició de l’Aquatló popular.
La iniciativa del Festrival neix de la voluntat del Club Natació Calella d’organitzar el seu propi triatló, que s’ha volgut celebrar conjuntament amb la 34a edició de la travessia d’aigües obertes i de l’aquatló, que enguany serà la seva segona edició.
L’alcalde ha posat en relleu la vinculació de Calella amb l’esport gràcies a la gran tasca que fan les entitats esportives de primer nivell com el CNC per posar la ciutat a la primera línia del panorama esportiu. També ha donat la benvinguda a la nova prova que s’uneix al recentment estrenat aquatló i a la tradicional travessia, que aportaran encara més renom a Calella.

Aquest esdeveniment esportiu consisteix en tres proves:
El Campionat de Catalunya i Copa catalana de Triatló de modalitat supersprint, que estarà integrat dins del Circuit Oficial de la FCTRI;
La XXXIV Travessia d’aigües obertes i
La segona edició de l’Aquatló Popular de Calella.
Tal com ha explicat Raül Claramunt, president del Club de Natació, el fet de comptar amb un triatló supersprint i un IronMan significa que Calella acollirà alhora la prova de triatló més curta i la més llarga que existeixen en aquest esport.

Dissabte 3, a les 16 h començarà el triatló que durarà menys d’una hora, diumenge 4 a les 9 h tindrà lloc la travessia d’aigües obertes i a les 10.30 h serà l’aquatló popular.

John Galindo, entrenador del CNC i triatleta professional, ha explicat que l’esdeveniment que es durà a terme aquest cap de setmana dona continuïtat a la tradicional travessia i consolida l’aquatló. A més, ha afegit que el supersprint servirà als esportistes que es preparen per a l’IronMan per tenir una presa de contacte amb el territori on competiran el pròxim 2 d’octubre.

Joan Puigdomènech, directiu de la Federació Catalana de Triatló, ha pronosticat que el triatló del dia 4 serà un èxit assegurat i tindrà gran participació. També ha reconegut Calella com una capital esportiva pel que fa a l’organització d’esdeveniments, a la seguretat i els equipaments amb què compta i no ha descartat celebrar més competicions de la FCTRI a la ciutat.

Marc Buch ha tancat l’acte que s’ha emès en directe des de Can Saleta animant a tothom a participar del Festrival Ciutat de Calella aquest cap de setmana.  Les inscripcions encara estan obertes al lloc web del Club Natació Calella https://clubnataciocalella.cat/

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari