Publicat el 28/03/2023

L’alcalde Marc Buch i diversos regidors reben a l’Ajuntament a la Delegada, Maria Eugènia Gay, en el que ha estat el seu últim acte oficial abans de ser substituïda

 

 

 

El govern municipal va rebre ahir la visita institucional de la Delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay. De fet, aquest ha estat el darrer acte institucional de la Delegada. El consell de ministres d’avui la cessarà i nomenarà en el seu lloc Carlos Prieto, actual subdelegat a Barcelona.

A la trobada entre l’alcalde de Calella, Marc Buch, i la Delegada també hi van participar els regidors del govern Cindy Rando, Josep Gibert, Lucia Sánchez i Soufian Laroussi.
A la reunió, l’alcalde va demanar suport econòmic i de personal del govern de Pedro Sánchez per atendre la comunitat ucraïnesa de Calella.
També va traslladar la conveniència que Adif millori els passos subterranis i el manteniment de les vies; el traspàs del passeig de Mar perquè el pugui gestionar la ciutat; i la cessió dels terrenys dels aparcaments Toyca, que són propietat de la Seguretat Social.

La Delegada també va aprofitar per signar el llibre d’honor de Calella i l’alcalde Buch va entregar-li com a obsequi institucional la figura del Far de la ciutat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari