Publicat el 09/05/2023

El centre comercial de la ciutat serà una botiga de moda on a més de poder mirar, remenar i comprar es podrà gaudir de diversos tallers i activitats, així com d’una cercavila d’animació

 

 

Calella traurà al carrer les botigues de moda i a celebrar la gran passarel·la el proper dissabte 13 de maig.
Durant la jornada, tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin també podran gaudir de diversos tallers i activitats, així com d’una cercavila d’animació que tindrà lloc al centre comercial de la ciutat.

L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial organitza, un any més, la jornada “La botiga al carrer està de moda”. Al llarg de tot el dia la ciutat acollirà desfilades, sessions de música, tallers, activitats per a la mainada i punts de venta a peu de carrer on els protagonistes seran els comerços locals que ofereixen productes relacionats amb la moda.
La finalitat d’aquest esdeveniment és dinamitzar el comerç del municipi, enfortint el seu teixit empresarial.

Concretament, la “Botiga al carrer” tindrà lloc de 10 a 21 hores, mentre que els models estàtics es podran contemplar d’11 a 13 hores al carrer Església amb cantonada al carrer Indústria.
Pel que fa a la gran passarel·la de moda, aquesta se celebrarà de 21 a 22 hores, a la plaça de l’Església.
També hi haurà un vídeomaton 360 d’11:30 a 13:30 hores a la zona dels models estàtics i diferents tallers i activitats per a la mainada d’11:30 a 13:30 hores al mateix espai.
Per últim, es durà a terme una cercavila d’animació de 18 a 20 hores al llarg del centre comercial.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

 

Deixa un comentari