Publicat el 01/02/2019

L’acte es farà al Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau de Calella i continuarà per la tarda a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri

Calella deixarà de ser Ciutat del Bàsquet Català el proper diumenge dia 10 de febrer i cedirà aquest reconeixement a Reus.

L’Ajuntament de Calella, juntament amb el Club Bàsquet Calella, participarà en un acte de tancament amb el bàsquet com a principal protagonista al Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau. Una trobada d’antics jugadors i jugadores del CB Calella, una demostració de les habilitats del més petits del club i un dinar de germanor amb la projecció del documental “Historietes per a la història” seran les activitats més destacades del dia. Així mateix es commemoraran els 50 anys del CB Calella i els 90 anys del bàsquet a la ciutat.

Des de les 9.00 h, una comissió d’exjugadors del club, els “CBC Legends”, celebraran un torneig festiu obert a tothom. Cap a les 12.00 h, els més petits del CB Calella, també sortiran a la pista.

L’acte al pavelló es tancarà amb els parlaments de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa. Candini cedirà el testimoni de Calella a l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Posteriorment, la festa es traslladarà a la Fàbrica Llobet-Guri amb un dinar de germanor (6 euros per persona), la projecció de les “Historietes per a la història” i música en directe amb els “Old guitars”.

Deixa un comentari