Publicat el 07/12/2016

El passat divendres dia 2 es va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal 2016 de Calella. A les 17.30 h, a la Plaça de l’Ajuntament, va començar la Festa de la Llum, on es va explicar el Conte del Fanalet, a càrrec de la contacontes Sílvia Serra, que va donar pas a l’encesa oficial de les llums de Nadal a càrrec de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Així comença una nova campanya de Nadal que s’allargarà fins el 19 de gener i omplirà de màgia i alegria els carrers de Calella. Podeu consultar el programa d’activitats de Nadal al web municipal de l’Ajuntament calellenc.

Precisament, la nit del passat 2 de desembre es va dur a terme també la Festa del Voluntariat per commemorar el Dia Mundial del Voluntariat, que se celebra el 5 de desembre. L’Espai Mercat es va omplir amb prop de 375 persones de la ciutat que d’una manera o altra, al llarg de l’any, realitzen tasques de voluntariat. “Són moltes les persones solidàries i compromeses amb la seva comunitat, que se senten implicades amb Calella i la seva gent, que d’una manera altruista actuen a favor dels altres i que són sensibles a les mancances i necessitats de la societat enteses com un global”, destaquen des del consistori calellenc. 

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va voler agrair els voluntaris calellencs la seva feina: “Un any més hem volgut agrair al conjunt dels voluntaris i voluntàries de Calella la seva dedicació i el seu temps cap a una causa comuna que s’anomena ‘Ciutat de Calella’. Diferents voluntaris, des de la vessant social, la vessant cultural i la vessant històrica, que representen diferents iniciatives de la nostra ciutat, sempre estan al peu del canó i és per això, que nosaltres, cada 5 de desembre ho volem agrair. Moltes, moltes gràcies per tot el que feu per la nostra ciutat”. 

Deixa un comentari