Publicat el 11/10/2022

El concurs “Sing for Gold” s’inaugura aquest dimecres dia 12 d’octubre a les 16:30 al Pati de l’Ós i es podrà gaudir fins el dia 16 d’aquest mateix mes

 

 

Calella esdevindrà aquest any la capital del món del cant coral. Aquest mes d’octubre la ciutat celebra la Copa del Món “Sing for Gold”, que aplega més de 120 cors de 50 països, i que acull al voltant dels 6.000 participants. El mes de maig es va fer una prèvia a la ciutat.

L’esdeveniment, que està organitzat per l’Ajuntament de Calella i l’entitat alemanya Interkultur, permetrà tornar a posar la ciutat a l’aparador mundial de la cultura.
L’alcalde de Calella, Marc Buch, ha presentat juntament amb el director de relacions internacionals d’Interkultur i Francesco Leonardi, un altre directiu d’aquesta mateixa fundació, el concurs de cant coral.

Durant aquests dies, per tant, desfilaran per la ciutat les millors corals de tot el món, grups que tenen un reconegut prestigi i que mouen força seguidors.

El cant coral, la música cantada, és un gènere que té força predicament arreu del planeta i Calella i Barcelona ja s’han consolidat en aquesta darrera dècada com unes de les destinacions més popular per aquest tipus de competició.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari