Publicat el 10/07/2024

La Platja de la Riera serà l’escenari, el diumenge 14 de juliol, de la setena edició de la travessia de natació en aigües obertes TunaRaceBalfegó Caldes d’Estrac 2024

 

 

L’esdeveniment esportiu la TunaRaceBalfegó, és una magnífica oportunitat perquè tant adults com nens gaudeixin d’aquest esport a l’aire lliure.

L’organització, a càrrec del Club Esportiu Dynamic, oferirà cinc proves competitives: 4K i 2K per a adults, 800 m i 400 m per a nens i nenes, i una prova SKINS basada en rondes eliminatòries. Els participants, nedadors, nedadores i triatletes, podran gaudir d’un circuit molt  tècnic i segur en les travessies competitives de 4.000 i 2.000 metres.
Les dues proves començaran a les 9 h, donant dues voltes al mateix circuit per als que competeixin en la distància més llarga i una sola volta per als que cobreixin la distància més curta.

Els participants d’aquestes dues distàncies tindran també l’oportunitat de competir en la modalitat SKINS, una prova d’eliminació molt atractiva per al públic. En aquest format de competició, es van eliminant nedadors/es que arriben últims en cada ronda, fins a un emocionant duel final entre els dos últims competidors. La prova SKINS es disputarà en categories masculina i femenina.

A partir de les 11 h, els nedadors més joves seran els protagonistes a la Platja de la Riera. Els nedadors/es nascuts entre els anys 2010 i 2013 completaran un recorregut de 800 metres, mentre que els/les esportistes nascuts entre 2014 i 2016 ho faran en un circuit de 400 metres.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Xavier Herrero, destaca que “aquesta prova no només és una oportunitat per promoure l’esport i la salut entre veïns, veïnes i visitants, sinó també per mostrar el potencial de Caldes d’Estrac com a destinació esportiva de referència al territori”. Com cada any, la prova comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.
El lliurament de premis tindrà lloc a les 12 h a la Platja de la Riera.

TunaRaceBalfegó
TunaRaceBalfegó és una prova impulsada pel Grup Balfegó i organitzada pel Club Esportiu Dynamic. Va néixer l’any 2012 a l’Ametlla de Mar com a competició de natació en aigües obertes, amb la particularitat que la travessia té com a punt de sortida les Piscines d’Aqüicultura del Grup Balfegó, situades a cinc quilòmetres de la costa, on els/les nedadors/es es banyen entre tonyines abans d’iniciar la competició. Per a més informació, podeu visitar el seu web.

Inscripcions
Inscriviu-vos a la prova a través d’aquest formulari: https://form.jotform.com/230166571381353

 

Redacció

Deixa un comentari