Publicat el 19/04/2021

A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, els veïns i les veïnes hauran de reservar plaça per a gaudir de totes les activitats

El pròxim dijous 22 d’abril començaran les activitats programades amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La primera proposta serà un taller de relats a l’Espai Jove, que s’impartirà de 17 a 20 hores, per a joves de 14 a 18 anys. Per a participar-hi, cal enviar un correu a: cdst.espaijove@caldetes.cat.

Tot seguit, el divendres 23 d’abril, dia de la festivitat de Sant Jordi, s’organitzarà la presentació del llibre ‘Mi experiencia ingresado en el psiquiátrico’.
L’acte, que començarà a les 18 hores, es farà a l’Espai Jove i comptarà amb la participació de l’autor Andy Fuentes i de la psicòloga Maria de los Angeles Cruz. La presentació abordarà el tema de la salut mental dels i les joves, que durant la pandèmia també han viscut moments molt complicats.
A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, l’aforament serà limitat i cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a: cdst.espaijove@caldetes.cat.
Així mateix, durant tot el dia, a la Biblioteca Can Milans, hi haurà un espai dedicat a les novetats bibliogràfiques, es farà la recollida dels punts de llibre personalitzats i es regalarà una bossa als cinc primers préstecs.

A continuació, el dissabte 24 d’abril, els caldencs i les caldenques podran gaudir d’una programació especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
De 10 a 11 hores i de 12 a 13 hores, la Biblioteca Can Milans impulsarà un taller de roses reciclades a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà.  Per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través del web: https://caldetes.cat/formulari.php?id=8139 ,  abans del dijous 22 d’abril.
A les 11 hores, a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà, es representarà una sessió de l’Hora del Conte molt especial: ‘Sant Jordi i altres contes populars catalans’ a càrrec de Joan de Boer. També, per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través dl web: https://caldetes.cat/formulari.php?id=8139.

A les 12 hores, la Fundació Palau proposa una visita guiada a les dues sales de l’exposició permanent: ‘Un pare pintor i un fill poeta’ renovada el febrer del 2020 i ‘Estimat Picasso’. A partir de les 13 hores, Carles Belda oferirà un concert a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà sota el títol: ‘El romanç de les històries naturals’. En aquest cas, també cal inscripció prèvia a travésd’aquest web: https://caldetes.cat/formulari.php?id=8139,  abans del dijous 22 d’abril.

Per últim, a les 18 hores, els i les joves podran posar a prova la seva intel·ligència amb un joc d’escapisme a la Sala Cultural, organitzat per OA2 Produccions i impulsat per l’Àrea de Joventut. Novament, per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través del web: https://caldetes.cat/formulari.php?id=8139,  abans del dijous 22 d’abril.
No obstant això, aquesta activitat es realitzarà si el PROCICAT ho autoritza.

Les activitats presencials comptaran amb un estricte protocol de prevenció i seguretat per fer front a la Covid-19: mascareta, rentat de mans, distància de seguretat i aforament limitat.

IMPORTANT: La inauguració de l’exposició temporal ‘D’un roig encès: Picasso, Miró, Palau i Fabre i Perucho’ prevista per al dissabte 24 d’abril es trasllada al dissabte 8 de maig.

 

Deixa un comentari