Publicat el 04/08/2021

Els dies 13, 14 i 15 d’agost, el festival gastronòmic arribarà al Parc Joan Maragall amb l’objectiu de contribuir a la reactivació econòmica del municipi

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ultima els darrers detalls de la nova edició del popular festival gastronòmic Carpe Birrem.
Els dies 13, 14 i 15 d’agost, de 12 a 24 hores, el Parc Joan Maragall s’omplirà de paradetes amb cerveses artesanes, productes gastronòmics de proximitat i artesanies.«La nova edició vol impulsar la reactivació econòmica dels establiments del municipi i alhora oferir una proposta engrescadora i divertida que convidi a veïns i visitants a gaudir del nostre poble», explica el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas.

Durant els tres dies, es podrà degustar cerveses artesanes de la mà dels seus productors, tastar productes gastronòmics de proximitat gràcies als negocis caldencs, als diferents food trucks que s’instal·laran al municipi i escoltar bona música en directe.
El festival Carpe Birrem també comptarà amb un espai infantil amb jocs sostenibles amb la voluntat d’oferir propostes per a totes les edats. A més, per tal de promoure la sostenibilitat i la cura del medi ambient, tots els materials utilitzats seran reciclats.«Hem programat un festival carregat d’alegria i bon ambient, però totalment adaptat a la situació actual. En tot moment, se seguiran les directrius que marquin les autoritats sanitàries per fer front a l’emergència sanitària i garantir la seguretat i el benestar de veïns i visitants», afirma Freixas.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

 

 

Deixa un comentari